Wedding Reception: Be the Reds!

It’s time to share my wedding reception photos!πŸ˜‰ I was wearing traditional outfit from Java, Indonesia, called Kebaya for the top. But for the skirt, I wore a traditional Songket from Sumatera. Actually I didn’t come from Java origin (my man does), I came from West Sumatera, where people don’t wearing any kebaya. Instead of Kebaya, we have Baju Kurung. It’s quite similiar with malaysian outfit. My wedding reception theme was “Minang Modification”, it was first recognized when an indonesian artist and singer named Bunga Citra Lestari was wearing this Kebaya on her West-Sumatera-(Minang)- wedding. Here she is:

and this is a traditional Minang outfit:

FYI, My Kebaya’s design was made by myself lhoooo.. And I’m very satisfied with the result! *thumbsss*

Now, please enjoy my backstage and wedding reception photos..:mrgreen:

I was surrounded by 3 make up artists! hahaha, it was because the clock is ticking! we have to rush!

We’re ready to rock!!πŸ˜€

The wedding theme was red and silver with a little of gold touch.. The reason was simply because I LOVE RED sooo mucchooo.. and silver is my 2nd favorite color..πŸ™‚

The kids in front of us are my niece and nephew.. They are so cute, aren’t they?πŸ™‚

with The Apems, My bridemaids..πŸ™‚ :

and we also got the chance to take a photo with Fika.. a hijab blogger who wanna get married on December. She’ll use the same catering service too.. Thanks for coming Fika!πŸ˜‰

This is it.. I hope you could feel our happiness through these photos..πŸ™‚

xoxo,

Olanatics

23 thoughts on “Wedding Reception: Be the Reds!

  1. ihiyy…ud dipasang ternyata yang bersama diriku..aduuh,itu posisinya tas gw ga enak bener daah..haha

    anw,foto2 dirimu dan misua gokil gokill!! seru deh liatnyaπŸ™‚

    • hihihi, iya dooonks, kan udah janji mau gw pasaaang cyiiin…πŸ˜†
      iyoo, itu gara2 udah keberatan n pusing banget, jd mending dibawa gila2an aja deh supaya sakitnya ga begitu kerasa.. nanti kalo fokus ke sakitnya bisa2 jadi pengantin manyuuuuun.. heheheπŸ˜‰

    • hihihi, yang penting kamu nanti pede say.. mau warna apapun ga masyalaaaah.. yang penting kamu akan merasa pede kalo make warna itu, terutama kalo kamu foto2 pake warna ituh..πŸ˜€

  2. Assalamu Alaikum, it’s my first time here.

    Your pictures look absolutely amazing, mashaAllah! The colors are so lively, and the happiness shines right through each picture.

  3. Ping-balik: 1st Year of Haura Insiyah In Review | Haura Insiyah

  4. Assalamu Alaikum mba ola
    aku lita, baju pestanya indah banget mba, kebetulan aku juga dari minang & akan nikah tahun ini, kalau boleh aku mau contoh gaun pengantinnya mba ola boleh gak soalnya aku juga suka banget merah & silver … makasih sebelumnya

  5. Aaah..yes i can feel the happiness through these photo’s!Love the colours and the design also. But i kinda a bit worried…insyaallah nyiapin wedding sendiri beberapa bulan lagi, duh pening, bisa nggak yaa T___T
    anw, pake WO mana ini darling?#caricariinfo
    ThankyouπŸ˜€

  6. Ping-balik: Ngayal :p « Luvly Nesa

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s